Dier vermist

DIER VERMIST


Is uw dier vermist?


Dan kunt u ons contactformulier invullen en verzenden. Wij plaatsen dan uw dier op onze facebookgroep, pagina en instagram. Wij raden u aan uw dier bij vermissing aan te melden bij Amivedi. Ook kunt u informeren bij de dierenambulance, Dierenopvang 't Heerveld of een ander asiel bij u in de buurt en de dierenartspraktijken. Eventueel kunt u flyers maken en deze verspreiden. Flyers zorgen ervoor dat mensen op de hoogte gebracht worden en alert gehouden worden. Wanneer de vermissing ook op Social media gedeeld wordt, heeft u dubbel kans op zichtmeldingen! En ga zelf ook een blokje om, houdt schuurtjes en garages in de gaten. Vergeet ook de struiken en bomen niet (in het geval van een vermiste kat)! En controleer zeker het water als u dat in de buurt heeft. Daarnaast krijgen we regelmatig te horen bij vermissing van een kat dat het strooien van een fijn spoortje gebruikt kattegrit ook werkt. In de buurt en om het huis of de flat!


Zorg voor goede duidelijke foto's van uw huisdier ivm kleur, tekening en andere kenmerken. Vermeld in de vermissing: het ras, naam, leeftijd, of het dier gechipt is, of het dier gecastreerd of gesteriliseerd is, wijk of straatnaam van waar het dier vermist is geraakt, wanneer het voor het laatst gezien is, kenmerken zoals een halsband of het gebruik van medicatie of speciaal voer. Plaats de vermissing evt ook in de Whatsapp groep van uw wijk, indien deze er is.


ZOEKTEAM HOND & KAT

Is uw hond of kat vermist?


Dan kunnen wij een zoekteam samenstellen. Dit kunt u in een persoonlijk bericht doorgeven op onze facebookpagina of groep, u kunt ons bellen op telefoonnummer 06-16716858 of via het contactformulier.


Bij een dringende melding raden wij aan direct te bellen!


Wij beschikken over een grote groep vrijwilligers, zij hebben zich opgegeven voor een zoekteam. Bij vermissing van een hond, worden deze vrijwilligers samen met de eigenaar in een whattsapp groep gezet. Alle aanwezige informatie wordt gedeeld inclusief foto's. Van daaruit worden er afspraken gemaakt over tijden, routes ed.


Wilt u zich opgeven om deel te nemen in een zoekteam? Dat kan ook via het contactformulier.


Alle hulp is welkom!

SAMEN STERK VOOR DIEREN!

CONTACT

Sterrekroos 30

8446 BS Heerenveen

06-16716858

 Copyright© Stichting huisdierenhulp. All Rights Reserved.