Sparen voor Stichting (Huis)Dierenhulp Heerenveen e.o

Deze spaarkaart is speciaal ontwikkeld voor leden en volgers van Stichting (Huis) Dierenhulp Heerenveen e.o. (ook op fb!)

Hoe werkt het:

* U spaart voor de stichting!
* Bij besteding van E 10 ontvangt u 1 stempel.
* Een spaarkaart is vol bij 20 stempels.
* De stempelkaart wordt door ons zelf uitgegeven.
* Een volle spaarkaart moet ook weer bij ons worden ingeleverd.
* Deze spaarkaart moet voor 14 januari 2020 ingeleverd zijn, dan maakt u kans op een Welkoop cadeaukaart van E 50!
* Meld zelf bij de kassa dat u spaart voor Stichting (Huis) Dierenhulp Heerenveen e.o! De caissières hebben het al druk genoeg.

Op 31 januari 2020 wordt de winnaar van de cadeaukaart bekend gemaakt!
Wilt u voor ons sparen en zo onze stichting en ons mooie werk steunen? Laat het ons dan even weten. Wij zijn afhankelijk van giften en donaties. Op deze manier kost het u niets, maar doneert Welkoop per spaarkaart een klein bedragje aan onze stichting. En.... u heeft natuurlijk kans op het winnen van de cadeaukaart.

Dit is nog maar het begin! Samen sterk voor dieren ❤️
Uiteraard vergeten wij u niet.... Wij zullen onze weggeefacties op Facebook blijven houden. En zullen u ons blijven tegenkomen, op zoek naar vermiste dieren!
Wij willen alle dames van Dierenpunt hartelijk bedanken en uiteraard Bouke! We hopen op een mooie, fijne samenwerking. Gisteravond zijn de eerste stempels al door Bouke gezet.

Helaas heeft Welkoop Heerenveen geen Dierenpunt meer. Dit betreuren wij, maar hopen dat u wel naar de Welkoop blift komen!

Natuurlijk is het ook mogelijk op andere manieren voor de stichting te sparen. Zoals lege flessen in te zamelen. Heeft u een ander goed idee? Laat het ons weten! Dit kan via het contactformulier of via onze Facebook groep/pagina.